Missie PFL-Group

Het duurzaam verhuren en leveren van innovatieve audiovisuele totaal oplossingen en ondersteunende diensten aan professionele eindgebruikers in de MICE & Event Industrie in binnen- en buitenland.

We doen dit door het leveren van Audio, Licht, Video, Content, Studios en Locaties voor zowel LIVE, HYBRIDE & VITUELE meetings en events wereldwijd.

Plan duurzaamheid PFL-Group

Open Book

Waarden

Kwaliteit:
PFL werkt altijd op maat. Hierbij kiezen wij voor een passend pakket aan apparatuur en materialen voor jouw evenement. We gebruiken dan ook niet meer dan nodig, hierdoor besparen we in kosten van materiaal en energie.

Innovatie:
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeen, formats en concepten en implementeren deze. Door ‘outside the box’ te denken verlaagd dat de prijs, verhoogd het de betrokkenheid  en is meer kosten effecient. Zo investeren wij in het gebruik van LED-licht effecten, en energiezuinigere apparatuur.

Duurzaamheid:
PFL verlaagd actief haar eigen ecologische voetafdruk door het gebruik van flightcases welke hergebruik worden, het gebruik van zonnepanelen, het reduceren van transport door het gebruik van euro 6 camions waardoor transport met meerdere voertuigen gereduceerd wordt etc etc.

Diversiteit en inclusiviteit:
Bij PFL kijken wij naar mensen en kwaliteit. In het aanname-beleid maken wij geen verschil in gender, ras, (geloofs-)overtuiging of land van herkomst. We kijken naar de juiste persoon voor de juiste positie.

Commitment naar klanten:
PFL bestaat uit een kleine harde kern van goedgetrainde professionals.
Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, groot genoeg om te leveren.

Vertrouwen:
We doen wat wij beloven en wij beloven wat wij doen.

Vertrouwelijkheid:
Bij PFL-Group begrijpen wij dat de inhoud van jouw event vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij zijn uitsluitend in de ruimte aanwezig voor technische ondersteuning en monitoring. Discretie is van het grootste belang en informatie wordt niet met derden gedeeld.

Efficiency:
Het voordeel van een klein team is dat je 1 aanspreekpunt hebt binnen PFL-Group met persoonlijke aandacht voor jou en jouw event. Daarnaast houden we op diemanier de overhead-kosten laag. Kosten die jij dus niet hoeft te maken. PFL-Group zoekt altijd naar de meest kosten efficiënte oplossing voor jou.

Passie voor evenementen sinds 1998:
Passie zit in het DNA van iedere PFL’er immers; if you can dream it, we can create it.

Oplossingen op maat:
Elk event of elke meeting heeft zijn specieke noden. Wij luisteren eerst naar jouw specifieke wensen en bieden een oplossing op maat.

Sustainable Development Goals of the United Nations(SDG)

PFL-Group steunt de Sustainable Development Goals (SDGs), ook wel de Global Goals genoemd. Deze werden in 2015 door de Verenigde Naties aangenomen als een universele oproep tot actie om een ​​einde te maken aan armoede, de planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat tegen 2030 alle mensen vrede en welvaart genieten.
We geloven dat we kunnen bijdragen aan de doelen 4, 5, 9, 10, 11, 12 en 13.
(Bekijk de doelen hiernaast)

Beëindig armoede overal en in al haar vormen

Beëindig honger, bereik voedselzekerheid en verbeterde voeding en promoot duurzame landbouw

Verzeker een goede gezondheid en promoot welzijn voor alle leeftijden

Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen

Bereik gendergelijkheid en empowerment voor alle vrouwen en meisjes

Verzeker toegang en duurzaam beheer van water en sanitatie voor iedereen

Verzeker toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen

Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen

Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie

Dring ongelijkheid in en tussen landen terug

Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam

Verzeker duurzame consumptie- en productiepatronen

Neem dringend actie om de klimaatverandering en haar impact te bestrijden

Behoud en maak duurzaam gebruik van oceanen, zeeën en mariene hulpbronnen

Bescherm, herstel en bevorder het duurzaam gebruik van ecosystemen op het vasteland, beheer bossen duurzaam, bestrijd woestijnvorming, stop landdegradatie en draai het terug en roep verlies aan biodiversiteit een halt toe

Bevorder vreedzame en inclusieve samenlevingen met het oog op duurzame ontwikkeling, verzeker toegang tot justitie voor iedereen en bouw op alle niveaus doeltreffende, verantwoordelijke en toegankelijke instellingen uit

Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling

Neem contact met ons op

Wij ondersteunen de SDG goals

Members van de PFL-Group