Audiovisuele totaalleverancier

In de wereld van audiovisuele oplossingen en evenementenproductie staat de PFL-Group synoniem voor innovatie, kwaliteit en veelzijdigheid.
Als toonaangevende totaalleverancier bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en producten die aansluiten op de toenemende evenement behoeften van onze klanten.

Audio, video, licht en meer: Een compleet pakket

Bij de PFL-Group begrijpen we dat jouw audiovisuele presentatie de kern is van jouw boodschap.
Met ruim 25 jaar ervaring bieden we steeds vernieuwende en duurzame oplossingen.
Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, van zakelijke bijeenkomsten tot indrukwekkende live-evenementen en festivals.

Contacteer ons via info@pfl.be of +32 14 44 08 70

Pre Fade Listening
we luisteren eerst

PFL is een functionaliteit die men op elke audiomengtafel terugvindt.
PFL betekent VOOR BELUISTEREN.
Vooraf goed luisteren naar jouw wensen en noden is een belangrijk aspect in de voorbereiding en een belangrijke stap in de ontzorging van jou als klant. Samen met oog voor kwaliteit en flexibiliteit vormt het de basis voor jouw succesvolle event.

Meer dan 40 jaar ervaring

De PFL-Group is al 40 jaar een betrouwbare partner bij het organiseren, faciliteren en ondersteunen van vele events, congressen en vergaderen. Geen enkel audiovisuele uitdaging is ons te gek. Met meer dan 2750 events per jaar staan alle members van de PFL-Group voor jou klaar.

AV specialisten

Onze AV-specialisten zijn de aanvulling op jouw event. Met vele jaren ervaring in de AV sector en ieder zijn eigen specialisme kun je vertrouwen op de beste ondersteuning. Met interne opleiding via de PFL-academy ben jij steeds verzekerd van de meest professionele support.

Kwaliteit

We luisteren naar jou en adviseren je wat de beste oplossing is. Dit doen wij met de meest recente technologie en beste apparatuur.Elke dag, bij elk project streven wij naar de hoogste kwaliteit standaard.
Zodat wij jouw favoriete AV leverancier zijn en blijven.
De kleinste details maken een groot verschil.

FULL-SERVICE AV-SUPPORT

Individual AV-solutions

Sinds 1998 staat de PFL-Group garant voor hoogwaardige audiovisuele oplossingen. Vanuit vestigingen in Beerse (HQ), Turnhout, Leuven, Lokeren, Veerle Laakdal en Barcelona ondersteunen verschillende bedrijven, elk met hun eigen specialiteit, jouw evenement.

Of het nu live, hybride of volledig virtueel is, jouw evenement is bij de PFL-Group steeds aan het juiste adres. Als totaalleverancier van audiovisuele diensten , apparatuur, locaties en content ontzorgen wij 2.500 evenementen per jaar. Met een gedegen reputatie in de sector en een passie voor perfectie, zijn evenementen bij ons in goede handen. Je kan op onze ervaring en innovatie vertrouwen om jouw volgende bijeenkomst tot een buitengewone belevenis te maken.

Je kunt bij ons steeds terecht voor:

Audio, Video, Licht & TV’s
(Mobiele) Ledschermen
Mobiele Podia
Meeting & Event venues
Opname studio’s & Infinity Greenkey Studio
Creative Content & Code
Expo Services
Digital signage

Verhuur, Verkoop & Productie
zowel LIVE, HYBRIDE als volledig VIRTUEEL